top of page
Om Hammerlund, Askvoll & Haugrud AS

Hammerlunds Kunsthandel AS er et gammelt og veldrevet firma som ble startet i 1937. Tor Hammerlund startet opp virksomheten i Oslo. Han har selv designet og tegnet mange av produktene, som har egne symboler fra gammel tid. 

 

1.juli 2003 kjøpte fam. Blakkisrud bedriften, som fikk navnet Hammerlunds Tinn AS. Vi har flyttet vår virksomhet til Nannestad, like ved Oslo lufthavn Gardermoen.  

 

Firmaet kan tilby en eksklusiv vare. Den representerer ikke bare et tilbakeblikk i gamle stilarter, former og mønstre, men er også en tilbakeføring av håndverket i produksjonen av tinnvarer, nemlig ”kandestøber”-yrket. Den vakre overflaten som særpreger kandestøpertinn, er et resultat av mange års eksperimenter og så nær det antikke forbilde som mulig.  

 

Hammerlunds Tinn AS har ca 600 artikler i sitt sortiment. Vi har forhandlere over hele Norge, og noen i Sverige og Danmark. Ønsker dere Hammerlunds Tinn, kan de fleste gullsmeder eller husflidbutikker vise dere produktene i sine forretninger eller skaffe de på kort varsel.  

 

Hammerlunds Tinn AS  

 

Marit og Arne Blakkisrud 

 

 

bottom of page